L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dijous, 19 de novembre del 2020

l'IES La Valldigna celebra el Dia Internacional de les Muntanyes amb un concurs fotogràfic obert


 
L'IES la Valldigna celebra el Dia Internacional de les Muntanyes amb la 6a edició del concurs fotogràfic 'Les nostres muntanyes', una activitat oberta a tota la comunitat educativa i a la població de la Valldigna en general.
 
Obert a tota la comunitat educativa, enguany comptem, a més a més, amb la col·laboració del Centre Excursionista de Tavernes i amb el suport de la Regidoria de Turisme, amb una categoria especial, per a valorar el patrimoni natural de Tavernes i el seu entorn.
 
 Agafeu la càmera o el mòbil i animeu-vos a participar-hi!