L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 1 de setembre del 2019

"Sona Baixet Fest(a)" omple l'avinguda de la platja de gom a gom




Ahir es va celebrar a l’Avinguda de la Marina de la platja el festival Sona Baixet Fest(a), un esdeveniment que engloba distintes disciplines d’arts escèniques al voltant de la música i el teatre, pensades per al gaudi en família. 


El festival és una iniciativa de l’Ajuntament de Tavernes i de LaCasaCalba i ha celebrat enguany la tercera edició i, a més de consolidar l’oferta turística de la Vall aquestes acaballes de l’estiu, manté el gaudi per l’estiu valler fins l’últim alé de la temporada. 


Un any més, la festa de Sona Baixet ha estat un èxit, i l'Avinguda de la Marina s'ha omplert de xiquets i xiquetes, de famílies i de veïns i veïnes, que han gaudit de diferents tallers d'art, de jocs populars, d'una instal·lació sonora interactiva, de la cercavila amb tabal i dolçaina i de l'emocionant actuació de Rodamons Teatre. 


  
El desenvolupament del Sona Baixet al llarg de la vesprada ha comptat amb activitats obertes a tot el públic: els “Tallers d’Art”, a càrrec de Pepa Castillo; les propostes jogasseres de Disparatario i el seu “Fem Joc”; i la proposta lúdica, artística i pedagògica d’experimentació sonora d’Angel Di Stefano amb els seus “Laberints del So”. 


Ha estat una manera excel·lent d'acomiadar la temporada d'estiu amenitzant al més baixets de casa, encara que tothom ha pogut gaudir de la festa i conrear l’art i la creativitat a la vora de la mar de la platja vallera.