L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dissabte, 14 de setembre del 2019

FESTES DEL POBLE: Previsió d'actes per avui dissabte




Las Festes Majors de Tavernes s’inicien avui, si el temps permet finalment poder celebrar alguna activitat, donat que encara ens afecta el temporal de gota freta que hem patit aquests dies.

De fet, ja hi ha alguns actes suspesos mentre altres queden a l’espera de vore com evoluciona l’oratge. 


- Festival de Xarangues suspès. Es treballa per poder celebrar-lo en una alta data que s’informaria.

- Festival Remember, d’iniciativa privada passa del multiusos a una nau al costat de l’IES Jaume II el Just, en el Camí la Dula 

- La processó de la “Baixà”, com vam dir ahir, se celebrarà si no plou però és una decisió que haurà de prendre el mossèn moments abans i segons veja evoluciona l’oratge. De totes maneres... el Crist s’ha de baixar i si no es possible avui, pot ser demà si hi ha bona evolució de l’oratge. 

- Semblant cas és el de Festival de Balls Populars que en última instància es podria celebrar a la Casa de la Cultura. Ara per ara no hi ha presa cap decisió. Mana l’oratge.