L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dijous, 5 de setembre del 2019

Per a que volem un ecoparc i un servei de trastos municipals, si no el gastem?



No hi ha manera ni forma. Per molt que ho digues: tenim un ecoparc gratuït, hi ha un servei de recollida de trastos gratuït que ofereix l'Ajuntament... i ara, des de fa uns dies, a l'ecoparc un control del que diposita cada ciutadà i que li podrà repercutir a la seua butxaca en forma de rebaixa en el  canon a pagar a Diputació pel reciclatge... tot això dóna igual a alguns veïns/veïnes que prefereixen deixar els seus trastos arreu, en zones on no està permés.



No els importa el medi ambient, ni l'agressió que li fan, ni que no siga el lloc adient ni autoritzat per a tirar fem, deixalles, trastos...  tots els que podeu vore en les fotografies del dia d'ahir. Sí, tot això en només un dia, no es penseu que el que hi ha a les fotografies és el resultat de l'acumulació de setmanes.  Tot en un dia.

I després hi ha qui demana a l'Ajuntament més neteja i mes preocupació davant fets com aquests en zones del terme, com si l'Ajuntament tinguera la culpa de que la gent deixe trastos on no pertoca, tot i el servei d'arreplegada gratuït que ofereix. Això sí, sempre la paga l'Ajuntament o el govern municipal, mai no hem llegit cap retret per a aquells que, del seu incivisme, fan pràctica constant.