L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 20 de setembre del 2019

Gran acceptació de la Festa Joves amb activitats diverses i variades per al jovent valler



Ahir es va celebrar la “Primera Festa Jove” de Festes del Poble amb un conjunt d’activitats, molt variades que anaven des de tallers de conscienciació per la Igualtat, de reciclatge per tal de donar una segona vida al plàstic i que va ser possible  gràcies a la col·laboració dels agrupaments escolta Valldigna i Ombria), d' art urbà, de rap i actuacions musicals amb artistes de la Valldigna.





 


Molt bona acollida amb presència de gent jove de Tavernes i Benifairó, sempre interessant perquè  la convivència de joves aporta valors, i sobre tot creen teixits entre la gent jove. Sense deixar a banda la revalorització d’aquest espai i de la mateixa zona del poble.



Es va poder comprovar com amb un simple paper per escriure el text i una base de so els joves són capaços de crear una cançó, i així, a iniciativa dels mateixos joves, en el taller de rap composaven una cançó per la igualtat i contra la violència de gènere.  O també cal deixar-los un espai, uns pinzells i uns colors i tot seguit ens confeccionaran un mural, una bella mostra artística, on deixen plens de colors els propis somnis.


 Els tallers i activitats van tindre molt bona acollida, les novetats sempre costem d’arrancar, però davant la implicació dels joves ja paga la pena moure i continuar en anys venidors iniciatives com aquesta.




Bona acceptació el taller d' iniciació a l'skate, una obertura per al nou món esportiu que se’ls oferirà als joves en un poc de temps gràcies al parc d’skate que s’esta instal·lant en la zona dotacional d’Els Sequers.



I al llarg de la vetlada poguérem comprovar, una vegada més que la Valldigna, té joves amb molt bona projecció musical. Som terra de músics i ahir ho demostrava  Oskar B (Benifairó), rapejant amb ritme i passió  i també es va poder gaudir de la fusió de rap i flamenc de José Jiménez i Tino, unes grans veus, unes lletres que parlen del món segons el veuen els seus ulls. Uns talents a recolzar i que van tindre molt bona acollida. 





Finalment la festa jove va tancar al ritme de DJ Sala, amb mescles i música de diferents estils, per a moure's i gaudir...



Un encert la Festa Jove, que cal potenciar i fins si tot ampliar amb un ventall més ample d’activitats en anys pròxims, i en la qual els joves puguen sentir-se protagonistes i participants totals en les festes.