L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimarts, 17 de setembre del 2019

La placeta Conxa Ciscar (final del Passeig Colom) va prenent la fesonomia definitiva

 

La placeta dedicada a la catedràtica "Conxa Ciscar", ubicada al final del Passeig Colom, va adquirint la seua fisonomia definitiva amb la instal·lacions del mobiliari urbà que efectua aquests dies els treballadors de la concessionària.

Plànol de la placeta segons el projecte



El projecte tècnic aprovat per l’arquitecte municipal en setembre del 2018, publicat per a la seua consulta i posterior licitació i adjudicació en la PCSP, assenyala que l’objectiu de les obres és reordenar la placeta, dotar-la d’un nou paviment i  mobiliari urbà, entre el qual com es pot vore en les fotografies i en el plànol, hi ha la instal·lació d’unes pèrgoles, amb taula i llocs per seure, així com bancs de fusta en  la part que tanca la placeta per la part est.


Plànols del projecte

 En el centre de la placeta, hi ha instal·lats jocs infantils ( jocs de carrusel, tubs de parlar, plataforma giratòries, balancins amb molles...)  amb un terra de gespa artificial i preparada per als  menuts, amb  base d'escuma absorbidora impactes i s’aportarà arena de silici estesa com acabament, tal com s’especifica en el projecte tècnic. 


Plànols del projecte


Aquesta placeta urbana, que està dedicada i ja té com a nom oficial el de la catedràtica de pedagogia de la Universitat de València, la vallera Conxa Ciscar, serveix de nexe d’unió i encreuament del Passeig Colom amb l’avinguda de Marjaletes i l’entrada a l’avinguda de les Corts Valencianes i al Camí Vell de Gandia.





La projecte ja executat ha servit per ampliar l’espai per als vianants i alhora calmar el tràfic amb l’eliminació de les barreres arquitectòniques en la zona de passos dels vianants fent-los mes segurs i adaptats a totes  les diversitats funcionals.  





També s’han instal·lat embornals en els sistemes de drenatge  d’aigües pluvials i s'ha procedit a  la reposició de les trapes en les noves cotes.