L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 13 de setembre del 2019

La regidoria d'Esports informa sobre l'Escola de Jocs 2019-2020





La Regidoria d'Esports ha donat a conéixer la programació de l'Escola de Jocs per al curs 2019-20. Les inscripcions es podran efectuar a partir del dia 16 i fins al 26 d'aquest mes de setembre, en hora de dilluns a divendres de 17,00 a 19,00 hores, en les oficines del Pavelló Municipal "Carlos Pellicer. 

L'escola de Jocs està oberta a tots els escolars d'infantil de 5 anys (nascuts el 2.014), 1r de primària (nascuts el 2013) i 2n de primària (nascuts el 2012).

Aquesta escola de jocs porta impartint-se des de fa 29 anys i té com a objectius introduir al xiquet i xiqueta en la societat, l'ensenyament a seguir unes regles, fomentar en els mateixos la necessitat de col·laborar en equip per damunt de l'individualisme, aprenentatge de jocs tradicionals, iniciació a la practica esportiva, potència la creació i regularització d'hàbits, amb la qual cosa augmenten les seues possibilitats motores i hi ha també una millora generalitzada del moviment coordinat, ajudar a que els agrade el moviment i l'exercici en general. Durant tota eixa pràctica , es duen a cap exercicis per conéixer els esports del futbol, bàsquet, atletisme, rugbi, patinatge, karate, pilota i tenis.

L'horari de l'Escola de Jocs serà de dilluns a divendres de 17,15 fins a les 18,45 i hi acudiran els alumnes de les diferents escoles segons el curs i escola corresponent, cosa que s'indicara als pares en el moment de la inscripció.


Aquesta és una de les activitats organitzada per la Regidoria d'Esports que compta amb més participació durant el curs escolar i que es complementa durant el curs amb les diferents activitats que se solen realitzar els dissabtes. 

Remés