L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 10 de setembre del 2019

Ahir es va iniciar el curs escolar: les dades d'entrada de nous alumnes



Ahir es va iniciar el curs escolar a Tavernes, amb la nova entrada d'alumnes de 3 anys en les aules dels centres públics i concertats vallers, i en el cas del CEIP Divina Aurora (Imatge superior) amb els de 2 anys en ser aquest centre l'únic públic que disposa d'aula per eixa edat.


Segons la informació que facilitada per la regidora d'Educació, Anna Bellver, de Compromís, aquesta és la demanda i distribució de places en aquestes edats:

Centres públics:

- CEIP Alfàndec: 35 sol·licituds totals de 3 anys.  Disposa d'11 vacants 

 - CEIP Magraner:  23 sol·licituds de 3 anys. 0 vacants

- CEIP Divina Aurora: 12 sol·licituds per a infantil 2 anys. 10 alumnes en infantil de 3 anys (dels quals 9 pugen de l'aula de 2 anys). Disposen de 10 vacants

 - CEIP Sant Miquel: 7 sol·licituds de 3 anys. 13 vacants

Els dos CEIPs Sant Miquel i Divina Auroa son CAES ( Centres d'Acció Educativa Singular)

Aula de 2 anys en el CEIP Divina Aurora

Centres concertats

- Sant José  HHDC: 23 sol·licituds de 3 anys. 0 vacants

- San José Patronat: 23 sol·licituds de 3 anys. 0 vacants 
 
Per la seua banda, cal indicar que la brigada municipal ha procedit al llarg de l'estiu a efectuar les habituals tasques de manteniment en els distints centres.