L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dijous, 19 de setembre del 2019

Tavernes s'adhereix a l'emergència femenista de demà, dia 20


L'Ajuntament de Tavernes s'adhereix a l'emergència feminista del divendres 20 de setembre. Eixa dia la  façana del consistori quedarà il·luminada, la nit serà violeta. A les 20.00 h, i mentre es preparen les paelles, al pavelló multiusos, l'artista Xaro Bonilla Goikoetxea, llegirà un manifest al·lusiu a la celebració. 

L'emergència femenista va ser una iniciativa de la Plataforma Feminista d'Alacant quan va llançar un  comunicat declarant l'estat d'emergència després dels assassinats masclistes que s'han dut a cap aquest estiu.

Aquest col·lectiu va cridar a ocupar els carrers a tota Espanya el 20 de setembre per alçar la veu contra assassinats, amenaces, desaparicions i tracta de dones, entre altres.

Tot el mes de setembre ha anant sumant a la convocatòria  col·lectius, polítics i partits polítics a tot arreu de l'estat espanyol. Es pretén, sobre tot, garantir els mitjans adients per sensibilitzar, visualitzar i conscienciejar la societat sobre la violència de gènere com a un atemptat contra els drets de les dones.

També es demana que s'aplique immediatament les mesures contingudes en el pacte d'estat i les que hi ha en la Llei Integral que a hores d'ara no s'han complimentat.