L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dijous, 12 de setembre del 2019

Platja de la Goleta a les 9'30 del matí


Ha estat una nit majorment de fort vent, un vent que ara sembla ens done una treva i ha amainat. La pluja realment no ha estat copiosa en la nit, però el fort vent que ha bufat  ha mogut la mar i ha alçat ones d'aquelles que ací no estem massa acostumats a vore i semblen més pròpies de mars més obertes, com el Cantàbric.




Les imatges potser siguen reiteratives i molts semblants a les que heu vist altres vegades. De fet, són quasi idèntiques a les que hem publicades als llargs dels anys que duem informant-vos, però sabem també que molts vallers i valleres es preguntaran ¿com estarà la platja i la Goleta? i unes imatges són la millor explicació de la situació.  Dins el que és un gran temporal de gota freda,  com és el que ens afecta,  la situació a la urbanització no ha estat preocupant, només el vent i la mar.

 

El reforç de les dunes que ahir va fer l'Ajuntament ha funcionat i no hi ha hagut entrada de la mar dins de la urbanització a la Goleta. Els camps esportius que hi ha a la ratlla de Cullera no han estat afectats per cap entrada d'aigua de mar, encara que com podeu observar a les fotografies les ones ja colpejaven la base del reforç dunar en eixe punt, amb la qual cosa suposem que igual cal que l'Ajuntament reforce la mota al llarg del dia.




Per ara, sembla ser que ens hem lliurat dels efectes que esta tenint la gota freda en comarques veïnes com la Vall d'Albaida, la Marina Alta i, fins i tot, el Comtat. Tal com es veu en els mapes de situació que hem publicat en posts anteriors, Tavernes i la Valldigna sempre ha quedat al nord, a la vora del nucli de la Dana, que es desplaçava més cap al sud i això sembla ser que ha fet que no ens haja afectat de ple.