L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimecres, 4 de setembre del 2019

L'Ajuntament adjudica la renovació dels jocs infantils del Passeig Colom.



L’Ajuntament ha adjudicat a l'empresa "Imeison SL" l'execució del projecte "Subministrament i instal·lació de jocs infantils en el Passeig Colon", per un import total, impostos inclosos, de 51.611, 17 euros i que servirà per reposar per uns de nous els jocs del passeig (vore fotografia superior).

Aquest projecte va iniciar la seua licitació el més de novembre del passat 2018, i es va haver de tornar a licitar per haver-se declarat desert en una primera instància després de problemes sorgits amb la primera adjudicatària. Ara, una vegada estiguen conclosos els tràmits administratius de l'adjudicació, la nova empresa adjudicatària haurà d'instal·lar els nous jocs infantils en les tres zones del Passeig de Colom en dos mesos.


Elements previstos en el Passeig Colom

 
Segons el projecte aprovat i licitat en el 2018, i que es pot consultar en la PCSP, entre altres elements de jocs al llarg del passeig hi haurà jocs de molls, gronxadores, tobogan, jocs de molls de 4 seients, estructures de fusta de pujar i baixar, un joc singular model play cube, etc.


Compromís ha invertit més de mig milió en millora i dotació de jocs infantils


El govern de Compromís, com vam informar en el seu moment, porta invertits més de mig milió d'euros en millora i dotació de noves zones de jocs infantils en el casc urbà i la platja.


Les actuacions, sobre tot en la passada legislatura, han millorat les zones infantils existents al Passeig de Lepant, Passeig del País Valencià, plaça d’Espanya, Parc del Cantalot, replaceta del Tio Julio, aquestes en el casc urbà, i les del Parc Accessible del canal de la Goleta; i plaça del Moro a la platja.

Actualment es treballa en el projecte dels dos nous parcs infantils en els solar Sarebs ubicats entre els carrers Sant Josep, Sant Pere i Papa Joan XXIII, que pot suposar una nova inversió prop de 200.000 euros totals.

Informació pròpia i de la PCSP