L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 2 de setembre del 2019

Asfaltatge i polit de la placeta de Conxa Ciscar ( rodona final Passeig de Colom)



El passat divendres es va procedir a una polida general del pis de la placeta dedicada a la catedràtica "Conxa Ciscar" (antiga rodona final del Passeig Colom), després de les tasques d'asfaltatge que es van realitzar fa uns dies. L'objectiu igualar tot el pis de terra i evitar-ne imperfeccions.


La placeta, que ja compta amb la total distribució d'espais, i fins i tot hi ha alguns jocs infantils instal·lats, quan estiga finalitzada comptarà amb aquesta nova pavimentació, una reposició del mobiliari urbà i eliminació de les barreres arquitectòniques, tal com es pot apreciar amb el conjunt de passos de vianants accessibles que ja hi hi ha construïts.


La nova placeta tindrà també com a missió pacificar el gran trànsit de vehicles que suporta aquesta zona en ser el nexe d'unió de vials urbans tan importants i transitats com ho són el final del Passeig Colom, amb els vehicles que venen del CEIP Alfàndec o les instal·lacions esportives, el Carrer Marjaletes i el vell Camí de Gandia. 

Planol de la nova placeta. S'hi observen els 3 nous passos accessibles de vianants


Les obres les executa Cisfercons SLU, empresa adjudicatària del concurs públic, amb una inversió de 123.687 euros, que va ser la millor oferta de les nou presentades entre les quals hi havia també empreses locals.