L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 15 de setembre del 2019

Canyes i més canyes, i més destrosses en La Goleta mentre el temporal no ens acaba de deixar



Molts dies portem ja de temporal, i avui continuava a la platja de la Goleta i de Tavernes. La mar no presenta l'estat de maror que tenia dies passats, no està tan alta, les ones no són tan fortes i altes... però, com ja vam dir, en el cas de la Goleta poc ha canviat. En haver desaparegut l'arena, les ones continuen batent amb força contra les edificacions.


 Avui ens hem trobat amb novetats, gens positives: les dues nostres platges, i en especial la Goleta i la part nord de la Platja de Tavernes, estan plenes de canyes, restes de botelles, plàstics i mil objectes més abocats per la mar damunt el que queda d'arena, amb bastant seguretat provinents del Xúquer.



Faena per a l'Ajuntament o per a Costes? Qui té la responsabilitat i competències en la zona costanera? Qui tenia la responsabilitat i les competències en els rius? Qui tenia obligació de netejar els rius i barrancs? Preguntes i més preguntes que tenen la seua resposta , i que no cal ni dir-la.


I nosaltres com veieu, tornem a publicar imatges i imatges sobretot de la Goleta. Sí, algú ens dirà que som un poc pessats, "cansinos" en el tema. El nostre objectiu no és altre que intentar ajudar perquè la situació de la Goleta - i prompte de la Platja de Tavernes, si res no canvia- siga coneguda pels responsables de la Delegació de Govern i de la Demarcació de Costes. A vore si veient les imatges, , eixa "no prioritat" que té ara, canvia en una solució final per la nostra platja que siga "preferent i urgent".




No voldríem continuar d'ací uns quants anys dient encara: ¿Demarcació de Costes? Ni està ni se l'espera.