L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

diumenge, 8 de setembre del 2019

Els cotxes comencen a usar el nou aparcament del solar Solvia


Ahir es va poder observar com els cotxes ja començaven a usar l'aparcament habilitat per l'Ajuntament en el solar Solvia entre el carrer Sant Josep i Sant Pere. Tal com vam indicar, entre les condicions de la cessió a l'Ajuntament hi ha realitzar només les obres imprescindibles per a posar en ús els solars, i en el cas d'instal·lar algun mobiliari o jocs han de ser desmuntables. 
 

D'ací que després de la neteja del solar, s'ha habilitat una part del mateix, seguint un model que es habitual en molts aparcaments en altres ciutats: condicionar solars no construïts perquè els cotxes puguen estacionar. En aquest cas, s'han marcat les places en el terra i s'ha col·locat una tanca per separar-lo de la futura zona de jocs.
 
Zona per a conductors amb diversitat funcional
Escala al carrer Sant Josep
En el cas de la part que dona al carrer Sant Josep, s'ha construït una escala per facilitar-ne l'accés, i facilitar als pares que van a deixar els fills i filles l'ús de l'aparcament.