L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 9 de setembre del 2019

L'Ajuntament convoca ajudes per al valencià


L'Ajuntament de Tavernes a través del Gabinet Municipal de Normalització Lingüística a través del Gabinet de Normalització Lingüística ha convocat ajudes ajudes a l'activitat comercial en valencià, retolació, i pàgines web fins a 500 euros i per a publicitat i embalatges fins a 300 euros.

Les ajudes es poden sol·licitar fins el 30 de setembre les empreses, comerços, serveis, indústries i professionals de la ciutat sempre que estiguen al corrent en les obligacions fiscals, de seguretat social i amb l'Ajuntament.

Les ajudes comprenen ets elements següents:

a) retolació en valencià d'exteriors, interiors o de vehicles amb elements fixos.
b) creació de pagines web en valencià
e) publicitat: cartells, fullets, tríptics, etc. Queda fora de l'ajuda el material publicitari de regal (camisetes, encenedors. bolígrafs, calendaris, etc.) i la publicitat en publicacions i mitjans de comunicacíó.
d) material d'embalatge: bosses de paper o plàstíc, caixes de cartó, paper d'embalar, etc.
e) altres: excepcionalment, es podran concedir ajudes per a altres elements no explicitats en les bases. sempre que el Gabinet de Normalització Lingüística valore la releváncía en l'ús del valencia.


L'import de l'ajuda és 50%, en retolació i pagines web (límit màxirn de 500€) i 33 %  per a publicitat i embalatge (máxim de 300€).  Hi ha un total de 4.100 euros destinats a aquestes ajudes. 

La llegenda ha d'estar únicament i correctament en valencià, essent el Gabinet Municipal de Normalització Lingüística qui ha decidit sobre la seua validesa i correcció, i on es pot acudir per a més informació.