L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 17 de setembre del 2019

El mal oratge sembla ser que no s'ha acabat: el pròxim cap de setmana s'anuncien pluges

Uns dies de treva i, segons AEMET, el pròxim cap de setmana tindrem pluja, encara que no s'anuncia cap temporal com el que ens ha deixat fa unes hores.

El panorama millorava ahir dilluns, els ruixats van començar a remetre, i per a avui dimarts s'espera cels amb núvols encara que vorem bastant el sol, per a passar demà dimecres a un dia assolellat. A partir del dijous tornen a aparéixer núvols i, a partir del divendres i fins al diumenge, es tornen a anunciar pluges en Tavernes, encara que no en grans quantitats. La previsió de AEMET indica una probabilitat sobre el 90% de pluges a València.

I després del passat cap de setmana mogut, i amb una DANA que ha agranat el País Valencià de nord a sud, amb pluges que han marcat rècords històrics i inundacions molt greus, a Tavernes hem tingut un període on el vent i el fort temporal de Llevant en la mar han estat les principals notes negatives (no cal que tornem ara a parlar de La Goleta), perquè de pluja... n'hem tingut molt poca.

Segun AVAMET el total de pluges recollit en el terme municipal

-    Pluviòmetre de Tavernes ciutat:   73'4 litres en total
-    Pluviòmetre en Els Sequers: 56 litres en total
-    Pluviòmetre en la Goleta: 34 litres en total.

-    Pluviòmetre Partida Nova: 62'1 en total 

una pluja que, tot i ser desigual segons el lloc d'ubicació de l'estació meteorològica,  ha resultat beneficiosa per al camp en haver netejat els horts i haver afavorit l'augment de grandària de les varietats primerenques de taronja, a més d'estalviar algun regó, que això sempre ve bé per a l'economia de l'agricultor.