L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.105
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:57.940

dijous, 19 de setembre del 2019

L'oratge que ve pot fer suspendre algun acte de festes



Tal com vam dir avui dijous, si fem cas a les previsions, començarà la jornada amb pocs núvols, però augmentarà al llarg del dia i a la vesprada es probable algun ruixat o tronada en les zones muntanyenques de l’interior del País Valencià.

Al llarg del dia d’avui, sempre segons la previsió de l’Agncia Estatal de Meteorologia (Aemet), tindre un dia de vent fluix que girarà a vent de l’est a la vesprada. Les temperatures amb pocs canvis, les màximes en descens.

I arriba el divendres on es complica l’oratge i ens fa enfadar quan pensem que pot afectar les nostres festes que, amb pluja, s’haurien de suspendre els actes i divendres a la nit tenim les paelles. Ho diu Aemet que avisa que els núvols s’escamparan amb pluges i tronades, en alguns casos localment fort, especialment en la zona central de la “província” de València.

Divendres les temperatures no tindran canvis, i no s’espera apugen més enllà dels 25º. Els vents de fluixos a moderats bufaran del nord-est al litoral.

I arribem a dissabte, amb més inestabilitat i continuació d’un cel nuvolat amb pluges i tronades que poden ser localment fortes, més encara en la part nord valenciana i poca probabilitat de pluges al sud de les comarques d’Alacant. Les pluges seran més freqüents durant la primera meitat del dia, majorment durant el matí.

Les temperatures amb pocs canvis, amb màximes que pujaran en la par sud. Vent moderat del nord-est i est en el nostre litoral.

I el diumenge sembla ser que començara a escampar i encara que pot iniciar-se el dia amb algun núvol al llarg de les hores es preveu que es millore.