L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimarts, 17 de setembre del 2019

L'ajuntament dóna a conéixer la programació per a joves dels dies 19 i 21 de setembre



Les regidories de Festes i de Joventut han donat a conéixer el cartell oficial de les activitats per a joves entre 12 i 18 anys que se celebraran dins dels actes de les  Festes del Poble 2019 els dies 19 i 21 de setembre. 

Dijous dia 19

Així, la regidoria de Joventut, que dirigeix Noe Alberola, del govern de Compromís, ha organitzat per al dijous, dia 19 de setembre, als solars de Solvia del carrer Papa Joan XXIII, les activitats:

Iniciació al skate
- De 18 a 21 hores un taller d'iniciació al skate (cal dur skate i protectors), de rap i d'art urbà amb la participació de l'artista Toni Espinar, que guiarà els nostres joves per realitzar un mural als solars. Recordem que va ser l'autor junt a joves vallers del mural que hi ha al carrer Sant Agustí.

 Es completa les activitats amb un taller de reciclatge i de conscienciació medi ambiental (amb activitats on es donarà una segona vida al plàstic i es treballarà el reciclatge), activitt que es realitza amb la col·laboració dels dos Agrupament Escolta Valldigna i Ombria.

- A les 21 hores serà el sopar, on els joves han de dur l'entrepà i l'organització aportara la resta.

- A les 22 hores hi ha anunciada l'actuació dels cantants José Jiménez i Oscar B i posteriorment l'actuació del  DJ Sala 

Les activitats estan previstes acaben sobre les 23 hores per tal que el jovent puga atendre les obligacions d'estudi el divendres, dia que no es festiu.


Dia 21, dissabte

També cal informar que
organitzat per la regidoria de Festes, que dirigeix Encar Mifsud, de Compromís, a partir de les 12 hores, a la zona de la Dula, s'ha programat una festa de l'aigua amb un tobogan d'aigua i on es podrà participar al joc "Fes diana", on cal fer diana i tot seguit la persona que està asseguda cau a l'aigua.

Un tobogan semblant per a la zona de la Dula
També es compta amb la col·laboració de la regidoria de la Joventut, que aporta a la diversió la "festa de l'escuma" per acabar de passar-ho d'allò més bé, amb bona música i gaudi de tothom.