L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dissabte, 21 de setembre del 2019

Ahir es va celebrar el tradicional partit de Colpbol del Centre Ocupacional la Valldigna



Ahir divendres es va jugar el tradicional partit de Colpbol del Centre Ocupacional la Valldigna. Al partit han assistit tots els membres del centre, familiars, el col·legi Sant Josep Patronat i  autoritats de la població, presidits per l'alcalde Sergi González.


El partit s'ha jugat s'ha jugat en un gran ambient de tots els participants i assistents. Les famílies i alumnes han portat una gran animació a la graderia, i en finalitzar el partit,  l'alcalde, Sergi González, i els regidors d'Esports i de Festes, Encar Mifsud, han lliurat una medalla a cadascun dels jugadors.


Els responsables del Centre Ocupacional, en el seu parlament, han donat les gràcies a la corporació municipal pel recolzament que els dóna a totes les activitats que realitzen.