L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dijous, 19 de setembre del 2019

Concurs del Ball de Disfresses: demà divendres a les 14 hores s'acaba la inscripció



Com van els preparatius per al ball de disfresses del dissabte? Ja esteu tots i totes comboiats i amb la disfressa preparada o encara cal acabar els darrers detalls? No passa res i és prou normal que els detalls s'acaben a última hora, però allò que importa és participar i passar-ho d'allò més bé. 

Ara, no oblideu d'apuntar-vos, passeu-se per la Casa de la Cultura demà divendres de 10 h a 14 h. i inscriviu-vos. És debades. I podeu guanyar alguns dels premis, des dels 800 del primer fins al 400 euros del tercer, o bé els 200 euros de la posada en escena i, si no, sempre hi ha 50 eurets per participar-hi, per a  la cassalleta....!!!
 
Per tant anem a oblidar-nos de l'oratge i comboiar-nos amb els amics i les amigues per participar-hi. Perquè disfresses segur que hi ha moltes i boniques. No deixem de pensar que tots els anys hi ha Cavalcada del Ninot i hi desfilen centenars de disfresses que, amb un toc d'imaginació i un canvi mínim, poden servir per muntar una comparsa. Només cal posar les mans a la festa per participar en la nit més festiva i alegre de les festes del poble. És una idea que us deixem.

L'Ajuntament ho té tot a punt i com informa la regidora de festes, Encar Mifsud, en el seu mur de facebook la nit començarà amb la música de la Valltu-kà i l'animació de l'Escola de Ball de Xaro Arlandis que precedira la desfilada de les comparses. Una vegada hagen desfilat, i el jurat haja pres bona nota per qualificar-les, podrem tots junts  gaudir d'una bona festa amb l'orquestra Euforia.

I recordeu: encara hi sou a temps.  Demà divendres, de 10 a 14 hores encara podeu inscriure-vos.