L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

divendres, 6 de setembre del 2019

Uns 2.800 euros de mal per vandalisme, només perquè sí.


No ha estat un, ni dos, ni tres... han estat set, set els fanals que s'han trencat en el Parc del Molló. A pedrades. I només perquè sí, perquè els ha vingut de gust al descervellats autors de la malifeta, que pot costar a les arqués municipals vora 2.800 euros. Són làmpades dels fanals que tenen un cost de vora 400 euros cadascuna, al quals caldrà sumar el cost de la instal·lació pels electricistes de l'Ajuntament. Sobre els 2.800 euros més els treballs per  la nova instal·lació.


No resulta fàcil trencar els vidres que formen la bola, un vidre que té un centímetre de gros i que cal una bona pedra, grossa, i llançada amb bona força per destrossar el fanal. I grosses, prou grosses, eren les pedres que s'han trobat i que suposadament són les que han colpejat els cristalls. o siga trencats a consciència,  sabent què feien i amb tota la voluntat de fer mal. 


Però és que damunt, hi ha un fanal (foto de dalt) que té en la base una coberta que sembla ser de moto. ¿Vol dir això que aquesta gent incívica, damunt, es va entretindre en fer passar la coberta pel dalt del fanal, com en un joc de llançament on la coberta era el cèrcol que havien d'introduir pel fanal? 


Una malifeta més, però aquesta grossa per la quantia de les destrosses. I això ho paguem tots: vosté, vosté... i nosaltres, a través dels impostos. Ens perjudica a tots. Però no tenen consciència ciutadana, ni respecte a res.