L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimecres, 18 de setembre del 2019

Festivern posa avui a la venda les 1.000 primeres entrades


Enguany celebrem el 15é aniversari del Festivern i un any mes, el celebrarem a Tavernes. Encara que com és habitual els veïns de Tavernes disposen del seu descompte, us informem que avui dimecres, a partir de les 12:00 h. es posaran a la venda les 1000 primeres entrades per al Festivern 2019/2020.

I una notícia important: a causa de les normatives vigents en matèria de control de seguretat i aforament el Festivern canvia les normes d'accés a l'acampada i per tant, a la web de compra, podreu adquirir l'abonament amb o sense càmping perquè l'acampada deixa de ser d'accés lliure .

Link de compra: http://bit.ly/2lVK3zx


El motiu d'una mesura

Fins ara l’acampada del Festivern era un servei que oferia i depenia de l’Ajuntament en col·laboració amb l’organització del festival. Tant des de l’Ajuntament com des de l’organització portem anys intentant solucionar i minoritzar  els problemes i perjudicis que aquesta acampada genera en l’entorn i en el poble.

També cal indicar que les administracions porten anys advertint a l’Ajuntament i a l’organització de que aquesta situació no es podia allargar més i que podia portar serioses conseqüències per ambdós.


La Delegació de Govern i la Conselleria d’Interior, així com la comandància de la Guàrdia Civil ens van advertir que no es toleraria un any més una acampada lliure sense control d'accés, sobretot per la seguretat. Hi ha campista que encén  foc, hi ha massa tendes i massa juntes, hi ha robatoris i altres problemes que ni l'Ajuntament ni l'organització poden assumir i les administracions pertinents no van a permetre més .