L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dijous, 26 de setembre del 2019

L'Agrupament Escolta l’Ombria rep el premi "Mèrits a Activitats i Projectes de Qualitat Pedagògica"


L'Agrupament Escolta l’Ombria ha rebut el premi al millor projecte de "Mèrits a Activitats i Projectes de Qualitat Pedagògica" atorgat pel Moviment Escolta Valencià, en un acte celebrat el passat diumenge.

El premi valora un any de treball on els principals objectius eren fomentar  i promoure la inquietud entre els/les joves, tant de l’Agrupament com de la localitat. A més d'ajudar a què es pregunten el perquè de les coses que ocorren al seu voltant, de la mateixa manera que s'ha intentat que desperten interés per assumptes socials i d’actualitat. 



L'Agrupament Escolta l'Ombria ha aconseguit mitjançant activitats i jocs que es familiaritzen amb la diversitat cultural  i hem oferit a les famílies una opció d’oci alternatiu. Tot això sense deixar de treballar en tot moment  els valors que tant caracteritzen l'escoltisme.


"A l’Ombria estem molt orgullosos però no en tenim prou, seguirem treballant per a ser una millor ferramenta en la dura tasca de fer un món millor" han assenyalat.

Remés