L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 17 de setembre del 2019

El jurat visita aquesta vesprada els carrers engalanats



Avui dimarts, i a partir de les 16’30 hores de la vesprada, està anunciada la visita del jurat que valorarà els carrers que participen en el Concurs de Carrers Engalanats de festes del 2019. Aquest acte estava previst per al passat diumenge i es va ajornar per la pluja. En la fotografia superior, els veïns del carrer la Barca, guanyador del 2018, amb les autoritats locals.

Enguany hi ha 6 zones de carrers engalanades, corresponents a dos trams del carrer Sant Roc, un de tram de Sant Joan Baptista, carrer Calvari, Sant Antoni i La Barca, i es dóna la circumstància que no hi ha cap carrer que arribe a arreglar-se tot sencer.

El jurat valorarà diversos aspectes dels ornaments i la decoració, així com alguna que altra crítica, valorant el treball fet pels els veïns en la preparació d’aquest tradicional concurs. També tindrà molt en compte l’esforç, el reciclatge de materials per a fer els adornaments, la posada en escena i l’originalitat.

L'ajuntament ha disposat premis per a tots els participants, a més d'un premi més quantiós per al 3 primers classificats.

Premis: 1er.  800 €
              2on. 700 €
              3er.  600 €
              Per participar: 150€