L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 30 de setembre del 2019

El fiscal valler de Medi Ambient, Antonio Vercher, premiat per l'ONU per la defensa de la capa d'ozó


Antonio Vercher, Fiscal de Medi Ambiente i Urbanisme, es troba entre els guardonats per l'ONU amb un premi per la defensa de la capa d'ozó dins de la reunió celebrada entre diversos països europeus i d'Àsia Central a Kiev (Ucraïna) per valorar el Programa de Nacions Unides per al Medi Ambient. Fotografia: Antonio Vercher és el tercer començant per la dreta.

L'organització va entregar el premi de Medi Ambient a la Fiscalia de Medi Ambient i Urbanisme, guardó que va recollir el fiscal valler  Antonio Vercher.

L'ONU reconeix així la tasca de la Fiscalia que compta amb fiscals especialitzats en tot el territori espanyol coordinats pel valler La unitat de fiscalia que coordina Vercher participa també de forma activa en la Xarxa Europea de Fiscals per al Medi Ambient, E.N.P.E. (European Network of Prosecutors for the Environment), una associació destinada a promoure un enfocament unitari a l'hora de processar els delictes ambientals en tota Europa.

Entre els diferents grups de treball internacionals on està present hi ha el grup de contaminació de l'aire, on s'analitzen els diversos problemes processals derivats de l'incompliment de les lleis d'emissions industrials a la atmosfera, així com les legislacions en matèria de risc d'accidents en tota Europa.