L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 6 de setembre del 2019

Les obres d'execució del "Skate Park" en Els Sequers ja han començat



L'Ajuntament ha iniciat les obres de construcció del "Skate Park" al final del carrer La Barca, després d'haver adjudicat la construcció d'aquesta instal·lació esportiva a l'empresa local "Grau Pascual SA" que va ser elegida com a millor oferta en relació qualitat-preu en un concurs public al qual havien presentat ofertes 10 empreses.






El projecte tècnic, que es pot consultar en la PCSP, contempla els treballs per a instal·lar un Skate Park en la parcel·la municipal enjardinada del carrer la Barca, en la zona residencial dels Sequers, i que s'ha adjudicat per un import total de 60.643 euros i un temps d’execució de 2 mesos.



 

El govern municipal de Compromís dóna així la solució a la demanda existent en la ciutat per poder practicar aquest tipus d’activitat en el municipi. Tal com el projecte tècnic indica per a dur a terme la pista de skate s’empraran mòduls prefabricats, amb característiques adequades quan a la seguretat i idoneïtat de les estructures per als practicants d’aquest esport.



El projecte contempla i confirma que la col·locació dels diferents mòduls prefabricats que formen l’Skate Park, serà sempre sobre una solera de formigó, d'ací que s'estiga excavant el terreny per tal de poder construir la solera on aniran ancorats els mòduls mitjançant cargols d’acer inoxidable, per tal d'assegurar-ne l’estabilitat i el bon acabament. Els elements estaran formats per una estructura en acer galvanitzat amb superfície de lliscament en fibra de vidre de 9mm de gruix. 


Informació pròpia i de la PCSP