L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 29 de setembre del 2019

Canvis pròxims del sentit de circulació als carrers Sant Josep, Sant Pere i Metge Grau



La circulació dels carrers Sant Josep,  Sant Pere, Metge Grau (tram de Carnisseria a carrer Carme) es modificar els pròxims dies com a resultat de la conversió de la Plaça Major en plaça de vianants i tancada al pas de vehicles. 

Les modificacions, segons la nota remesa als veïns/veïnes per la regidoria de Seguretat Ciutadana, respon a la millora en la circulació de vehicles per facilitar les eixides i accessos a la zona centre de la població.

Aquests són els canvis, tal com hem pogut llegir en la nota:
 
Carrer Sant Josep:  Canvi   de  sentit  des  del  carrer Barranc  fins  al carrer de la Divina Aurora per tal de permetre una eixida més  ràpida a la CV-50  des del centre. Facilitarà més opcions d'estacionament, evitant  embussos  i donarà major seguretat  en  els accessos  a l'escola  i església. Cal recordar que a l'encreuament amb  el carrer Divina  Aurora s'ha  habilitat  una  zona  d'estacionament  i futura zona d'oci.

Carrer Sant Pere:  Canvi de sentit arribant des del carrer de  la  Divina Aurora  fins  al  carrer de l Santíssim  Crist. Això facilitarà un  accés  directe a la zona  centre amb opcions, a l'altura del carrer Barranc,  d'accedir  a la part alta  de  la  població o  al centre  directament. Cal recordar que s 'ha habilitat  una  zona  d'estacionament  a  l'entrada  del  carrer  accedint des del carrer de la Divina Aurora, que disposa d’accés  per a vianants fins el carrer Sant Josep.

Carrer del Metge Grau:  Canvi de sentit des del carrer de la Carnisseria pel tall de la circulació a la Plaça Major. Es facilita l'accés a la part alta de la població.

La nota oficial enviada per l’Ajuntament indica que qualsevol dubte, aclariment o suggeriment es faça per escrit.