L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 4 de setembre del 2019

Activitats per a joves el dijous, dia 19, i festa de l'aigua per al dissabte, dia 21, a Festes del Poble.




Tal com avancen els dies, anem coneixent més activitats dins de la celebració de les Festes del Poble 2019. Així, la regidoria de Joventut, que dirigeix Noe Alberola, del govern de Compromís, ha organitzat per al dijous, dia 19 de setembre, als solars de Solvia del carrer Papa Joan XXIII, un conjunt d'activitats dirigides especialment a adolescents de 12 a 18 anys. 

El carrer es tallara per donar pas al taller d'iniciació al skate monitoritzat, tallers de Rap, tallers de conscienciació medi ambiental (amb un conjunt d'activitats on es donarà una segona vida al plàstic i es treballarà el reciclatge), i es celebrarà una jornada dedicada a l'art urbà, amb la participació de l'artista Toni Espinar, que guiarà els nostres joves per realitzar un mural als solars. Recordem que va ser l'autor junt a joves vallers del mural que hi ha al carrer Sant Agustí i que hem reproduït dalt.

Iniciació al skate

En arribar la nit, s'ha programat un sopar d'entrepà per als nostres joves, sota el lema "Tu dus l'entrepà i nosaltres posem la resta" amb actuacions de rapers locals i amenitzat pel DJ Sala.

També cal informar que
organitzat per la regidoria de Festes, que dirigeix Encar Mifud, de Compromís, el dissabte, dia 21, a partir de les 12 hores, a la zona de la Dula, s'ha programat una festa de l'aigua amb un tobogan d'aigua i on es podrà participar al joc "Fes diana", on cal fer diana i tot seguit la persona que està asseguda cau a l'aigua.

Un tobogan semblant per a la zona de la Dula
També es compta amb la col·laboració de la regidoria de la Joventut, que aporta a la diversió la "festa de l'escuma" per acabar de passar-ho d'allò més bé, amb bona música i gaudi de tothom.
Algunes d'aquestes activitats necessiten d'inscripció prèvia, cas de l'art urbà, el skate i el taller de rap, per la qual cosa pròximament s'indicarà el dia i lloc per a la inscripció.


Nota: El tobogan urbà d'aigua és una atracció que té èxit a l’estiu. Pot ser de diferents grandàries i s''instal·la en carrers amb pendent per facilitar la caiguda, que està controlada per un monitor. Els últims metres sol tindre elements i xarxes protectores per garantir-ne la seguretat.