L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

divendres, 20 de setembre del 2019

Tavernes va celebrar ahir la paella d'homenatge als nostres majors



L’Ajuntament de Tavernes ha celebrat avui la jornada que des de fa anys dedica a la gent gran, oferint-los una paella que, enguany ha vist traslladar el seu dia de celebració del tradicional dilluns de festes a ahir dijous, però ha continuat en el multiusos del Vergeret.

Aquest acte ha significat la represa dels actes de festes que es van paralitzar la nit del passat diumenge seguint el programa oficial.




La jornada ha estat un gran dia de festa amb veïns i veïnes que, com any rere any, han omplert l’espai multiusos per gaudir de la companyia dels veïns i veïnes locals, al voltant d'una espectacular paella de 1.100 places cuinada per Galbis i la bona música al final, que enguany ha estat a càrrec de l'orquestra "Pacífic Blue".


Els assistents han anat arribant a partir de les 12’30 hores quan s'han obert les portes del recinte esportiu per ocupar a poc a poc les més de 1000 cadires preparades per la brigada municipal i ja sobre les 13:30 hores s’han repartit les racions de paella als assistents que omplien de gom a gom el recinte. 


L'acte ha comptat amb la presència de l’alcalde de Tavernes, Sergi Gonzàlez, i membres de la corporació. L'alcalde ha dirigit unes paraules on ha expressat el seu content per celebrar per primera vegada com a alcalde aquest esdeveniment que Tavernes dedica a la gent gran. També ha desitjat un bon final de festes a tots i els ha animat a participar en els actes programats fins el diumenge.