L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimarts, 3 de setembre del 2019

"Frank Motos Show" , acrobàcies amb vehicles, per als caps de setmana de festes

"Frank Motor Show", un espectacle d'acrobàcies amb vehicles molt recomanable, serà l'atracció dels caps de setmana de festes en la zona de Marjaletes (Dies 14 i 15 i 21 i 22, a les 20'30 hores.

L'equip de "Frank Motor Show" són especialistes que han actuat en diverses pel.lícules i també en programes de televisió de "prime time" com "El Hormiguero".

Tal com indiquen en el seu web són un espectacle de motor que ha actuat per tota Espanya- fa unes setmana estaren a Gandia- i altres nacions europees com Itàlia, Portugal o fins i tot el Marroc, on sorprenen el públic amb maniobres de precisió, derrapatges, vehicles a dos rodes, efectes especials...

És un dels millors s'hows que hi ha avui dia i ofereix al públic maniobres vibrants i que fan feredat amb cotxes, motos i camions, amb activitats que inclouen acrobàcies.


L'espectacle és per a tots els públics i el preu són 5 euros per als menuts i 10 euros per als adults.