L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 13 de setembre del 2019

Tercer dia embats de les ones sobre la Goleta: No queda platja.


Tercer dia de temporal consecutiu ben fort a la platja de la Goleta. El mar no amaina, i la força de les ones que arriben a la platja són com els dels dies passats, fins i tot de vegades, semblen un puntet més altes o potser siga un efecte òptic resultat de la falta total d'arena que té la platja.


I una novetat respecte els dies d'abans: un canvi de color, que ha convertit el grisenc dels dies passat i l'escuma blanca, amb uns tons amarronats, suposem que com a conseqüència dels sediments en suspensió procedents del riu Xúquer que desemboca a pocs quilòmetres.



De fet tota la zona costanera de Tavernes, en els primers centenars de metres des d'on baten les ones cap endins, presenta eixe color. 



Les imatges són d'aquesta vesprada, sobre les 19 hores, i com veieu pocs canvis respecte dies anteriors. Estem patint un dels temporals pitjors que es recorden, i sort que no ens ha tocat pluges de 200 o més litres com en tants llocs del País Valencià, amb les destrosses consegüents.


Tercer dia d'embat de les ones contra la Goleta i ja no queda platja. Ara la pregunta és: serà capaç la mar de regenerar tot el que s'ha emportat?  No som nosaltres tan optimistes com era Demarcació de Costes després del temporal de Pasqua.