L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dimarts, 24 de setembre del 2019

L'Alumnat del taller "Et formem" efectua treballs forestals a la senda de Bolomor

 

L’alumnat de l'especialitat de forestal del taller de formació "Et Formem" ha estat treballant a la senda d’accés al jaciment arqueològic de la Cova del Bolomor, on ha efectuat treballs de manteniment, millora i conservació d’aquest sender.

Les millores faciliten la pujada a la cova i també permet al visitant observar la flora més característica i l’entorn d’aquest lloc tan emblemàtic.

Les principals tasques que s’estan duent a terme són:

– Neteges d’escombraries, runes, envasos procedents dels horts de tarongers…


– Control de vegetació adjacent al sender, especialment la més agressiva, com ara esbarzers, clemàtides, herbes adventícies… per permetre el pas als visitants de forma adequada pels diferents punts del sender.

– Reparacions puntuals en el camí d’accés al sender.

– Reposició de graons i paviments deteriorats o absents al llarg del recorregut.

– Marcat i col·locació, en els trams que siga procedent, de guies o cordes que guien el pas dels visitants.

– Revisió i reposició o manteniment del mobiliari existent al llarg del recorregut.


El treball de l’alumnat del taller "Et Formem" ha facilitat l'accés als diferents cartells informatius presents al llarg del recorregut, per tal que els visitants puguen llegir-los i tindre un millor coneixement del jaciment i els seus voltants.



Tot aquest treball ha afavorit que l’alumnat de l'especialitat de forestal estudie la vegetació present en aquest lloc i consolidar els coneixements sobre la flora més representativa present a aquesta zona de la Valldigna.