L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 24 de juny del 2020

Un carrer en execució al sector 19 dóna funcionalitat al vial perimetral i permet l'accés a la Goleta per dos camins


Ahir es van iniciar unes obres d’urbanització en el Sector 19 consistent en l’obertura d’un carrer que servirà de connexió del vial perimetral amb el carrer Blasco Ibáñez i amb el carrer que, pel sector 12, porta al Camí Marenys.


La construcció d’aquest carrer, d’un centenar de metres, aconseguirà que el vial siga completament operatiu. Aquestes obres queden incloses dins de la urbanització del sector 19 i s’executa l’obertura del carrer, l’asfaltat i la construcció de voreres i vorades.



Qualsevol vehicle que arribe des de l’Avinguda de la Marina a aquest punt tindrà com a opcions:

1) Girar en direcció est cap al carrer Blasco Ibáñez i arribar per l'últim tram del carrer a la Goleta.
2) Girar en sentit oest per arribar a la urbanització del Sector 12 i Camí Marenys. Des d’aquests dos darrers punts, s’arriba ja fàcilment a la platja i zona urbana de la Goleta.

Les obres cerquen donar ja completa funcionalitat al vial perimetral que estarà acabat el pròxim dia 1 de juliol.