L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dilluns, 29 de juny del 2020

DIA 29 DE JUNY: Cap defunció, 4 nous casos i un brot a Castelló no comptabilitzat encara entre les dades al País Valencià


Salut Pública de la Generalitat Valenciana ha confirmat un nou brot de coronavirus a Castelló  amb 16 persones afectades. L'origen d'aquest brot està en una reunió familiar de la Nit de Sant Joan per celebrar la nit més curta de l'any. Un dels membres de les famílies  venia de Lleida i cal indicar que cap afectat està greu, encara que totes segons el protocol estan aïllades i es fan seguiment als contactes.

Això ens obliga de nou a recordar que el virus no fa vacances i hem d'extremar les precaucions.

La Conselleria de Sanitat en les dades d'avui ha confirmat que no hi ha cap defunció per segon dia consecutiu  amb la qual cosa la xifra total de valencians morts en la pandèmia es de 1.473 persones.

També indicar que en les últimes 24 hores s'han detectat 4 casos  positius PCR, amb la qual cosa són 11.543 persones les afectades total, dels quals en tenim 2.099 actius, un 4% del total des que va començar la pandèmia.

Les altes des de diumenge són 22 i 14.728 persones han superat la Covid-19. El total d'ingressats en hospitals són 57  i 7 estan en la Unitat de Vigilància intensiva (UCI).

ACTUALITZACIÓ DE DADES 29 DE JUNY

📌 4 NOUS casos positius PCR

- 1 a la província de Castelló
- 0 a la província d'Alacant
- 3 a la província de València

📌  Total casos confirmats per PCR: 11.543

📌 57 persones ingressades en data d'avui:

- 5 a la província de Castelló, d'aqueixos 1 en l'UCI
- 24 a la província d'Alacant, d'aqueixos 4 en l'UCI
- 28 a la província de València, d'aqueixos 2 en l'UCI

📌  ALTES: 22

- 2 a la província de Castelló
- 9 a la província d'Alacant
- 11 a la província de València

📌 DEFUNCIONS: 0

🔖 Total PCR + Test Ràpids realitzats: 445.793

📌 RESIDÈNCIES DE MAJORS
Hi ha casos positius en 8 residències.