L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 30 de juny del 2020

El Centre de Salut de Tavernes obrira per les vesprades aquest estiu


El Centre Integrat de Salut de Tavernes serà un dels 77 centres sanitaris valencians que abriran a les vesprades, segons ha anunciat la Conselleria de Sanitat. El servei s'oferirà de dilluns a dijous fins a les 19 hores (7 de la vesprada).

La Conselleria de Sanitat  en ampliar el Servei dels Centres de Salut pretén aconseguir com a objectiu principal oferir més servei i assegurar el compliment de les mesures antivirus de la Covid-19, sobre tot en aquelles que volen evitar les aglomeracions en els centres.

A la Safor-Valldigna està anunciat que oferiran servei sanitari a la vesprada els centres de salut de Gandia Beniopa, Gandia Corea, Gandia Grau, Centre Sanitari Integrat d'Oliva i el Centre Sanitari integrat de Tavernes de Valldigna.