L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 15 de juny del 2020

L'AJUNTAMENT INFORMA: Oberta la matrícula del curs de formació "Creació de continguts multimèdia per al món digital O-City"

L'Ajuntament de Tavernes informa que, des de la Càtedra d'Innovació (a la qual està adherida) en col·laboració amb el projecte europeu O-City.org, s'ha posat en marxa el curs de formació: "Creació de continguts multimèdia per al món digital O-City".

El projecte O-City.org, finançat pel programa europeu Erasmus +, té com a objectiu descobrir, dinamitzar i convertir en motor econòmic i educatiu el patrimoni cultural i natural de les ciutats. La proposta del projecte és clara: injectar tant coneixements tècnics com d'integració professional a la promoció el patrimoni cultural i natural de les ciutats que hi pa rticipen, creant models que qualsevol ciutat puga seguir més tard.

La Càtedra d'Innovació, que compta en el seu patronat amb els ajuntaments d'Oliva, Gandia i Tavernes, és conscient de les dificultats travessades pels mateixos per a realitzar les tasques de formació i integració laboral dels seus ciutadans durant la pandèmia. Per aquest motiu aquest curs, que pretén millorar les competències digitals de la ciutadania, s'ofereix en línia i gratuït, perquè els ajuntaments de la comarca de la Safor ho difonguen entre la ciutadania interessada.

➡ El curs generarà com a treball final dels estudiants continguts multimèdia sobre elements patrimonials dels pobles de la comarca de la Safor. Aquests continguts podran ser mostrats en el món O-City.org si els ajuntaments corresponents així ho volen.

➡ S'ofereixen 40 places en línia. Per al procés de selecció es compta amb la col·laboració d'Urbalab Gandia. Les inscripcions es realitzaran dins la seua web: https://www.urbalabgandia.com/es/agenda-2/. "

Els aspirants hauran de complir uns requisits mínims com disposar d'ordinador, connexió a internet i facilitat per instal·lar programes de programari lliure. A més, s'han establert uns criteris de selecció per al cas en què hi haja una sobre demanda del curs

➡ Per garantir l'accés al curs a tota la ciutadania de la comarca, de manera orientativa s'han establert les següents quotes, que s'aplicaran només en el cas de sobre demanda del mateix:

Gandia 18 places, Oliva 6 places. Tavernes i Mancomunitat de la Valldigna 6 places i Mancomunitat de la Safor 10 places.

Informació sobre el projecte O-City: http://o-city.webs.upv.es