L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

diumenge, 14 de juny del 2020

El taller "Et Formem" posa en funcionament un curs d'art floral

El Taller "Et Formem" ha tornat a l’activitat passat el temps de confinament, amb la represa del treball pràctic. L’alumnat de l’especialitat de jardineria del taller ha posat en funcionament un taller creatiu on l’alumnat s’inicia en el món de l’art floral.

Les plantes que el mateix alumnat cria en el viver, a més de diversos materials decoratius els aprofita per a crear les seues pròpies obres, que s’exposen en els baixos de l’Ajuntament i van renovant-se periòdicament.

Els veïns i veïnes que s'acosten a l'Ajuntament per realitzar alguna gestió, han pogut gaudir de la presència del gran cossiol amb  cales, lliris blancs i de color roig vi. Tota una bona mostra de la formació que reben.