L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dimarts, 9 de juny del 2020

Treballs de poda a la Plaça de les Palmeres, a la platja


L'empresa Agricultores de la Vega SA, concessionària del servei de manteniment de jardins i zones verdes, continua el treball de poda i millora de les palmeres i en aquesta ocasió li ha tocat el torn a la Plaça de les Palmeres, al costat mateix del llac de la Goleta.



Aquest espai, una placeta urbana tancada oberta completament al llac, és el lloc on tradicionalment s'han celebrat els festivals "Sete Sois, Sete Luas", "Pop al Carrer" i el de coral "Cançons a la mar".


Els treballs s'estan realitzant aquests dies i, com que millor una imatge que mil paraules, us oferim unes fotografies on es pot vora el resultat en la mitja plaça, mentre estava encara l'altra mitja per fer.