L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimarts, 23 de juny del 2020

L'Ajuntament construeix 64 nous nínxols en el Cementeri Municipal


El consistori de Tavernes  inverteix 100.000 euros en la construcció de  64 nous nínxols en el Cementeri Municipal, una obra que es va aprovar en la sessió plenària de maig, amb els únics vots a favor de Compromís, PSOE i l’Esquerra.  Els nínxols  estan quasi acabat i s’han construït per procediment d’urgència,  junt a altres obres de millora en els accessos a la part nova del cementeri. Les obres les executa l’empresa local “Grau Pascual”. 


Tal com es va indicar en aquella sessió, i ací vam publicar en el seu moment, la urgència de l’obra venia determinada per la pandèmia Covid-19 i un escrit de l’alcaldia justificava l’obra urgent perquè el cementeri municipal no tenia prou capacitat per poder assumir un gran increment de soterraments en temps molt curt si es produïa (la suma de possibles víctimes de la Covid-19  i les defuncions normals). Mesura de prevenció va ser la contractació d’emergència i l’adjudicació de l’obra de manera immediata.

Aquesta construcció de 64 nínxols ve a sumar-se a altres ja executades pel govern de Compromís els darrers anys:  94 nínxols en la zona sud-est, 60 en la zona nova i altres 64 nínxols en la zona més antiga, a les qual cal sumar 35 columbaris per a les centres.

 Aquesta dinàmica de construccions dels darrers anys, en total 282 nínxols i 35 columbaris,  constrasta amb l’actuació del darrer govern anterior amb escassos construïts.