L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dilluns, 29 de juny del 2020

L'Ajuntament converteix en zona de vianants els carrers Gebalcobra i Vadell en la platja

Carrer Gebalcobra

L’Ajuntament de Tavernes, a través de la regidoria de Seguretat Ciutadana que dirigeix el regidor de Compromís, Josep Llàcer, ha donat a conèixer la vianalització dels carrers Vadell i Gebalcobra, en la platja.

Els dos carrers són habitualment utilitzats pels veïns de la zona per accedir a cotxeres, no considerant-se  una via  de trànsit  imprescindible. Aquesta  actuació  no  suposa una  afecció important a la circulació per ser els carrers Les Barques i Garbí les vies principals necessàries per al trànsit de vehicles.

L'objectiu és pacificar el trànsit, alhora que es millora la mobilitat i la seguretat dels vianants que circulen per la zona, tant per accedir a l’arena, com als habitatges o als comerços, locals de restauració i esbarjo dels dos carrers abans esmentats.

Carrer Vadell

No obstant, queda autoritzada l’entrada de vehicles per accedir a les cotxeres de Gebalcobra i Vadell des del carrer Garbí. L’eixida també es farà pel carrer Gebalcobra fins el carrer Garbí, atés que el carrer Vadell quedarà totalment restringit al trànsit en tots dos sentits.

Per tant, queda prohibit l’estacionament al carrer Gebalcobra i carrer Vadell, habilitant-se el doble sentit en el carrer Gebalcobra per facilitar l’entrada i eixida dels vehicles a  les cotxeres. Els vehicles que aparquen en les cotxeres del carrer Vadell també entraran i eixiran pels carrers Gebalcobra i Garbí, sense possibilitat d’accedir al carrer les Barques per altre lloc.


L’Ajuntament habilitarà una zona de càrrega i descàrrega de mercaderies al carrer les Barques, front al carrer Vadell, per a facilitar aquestes tasques a les empreses, comerços i locals de restauració existents.

La senyalització vertical i horitzontal en els carrers afectats es dura a cap en breu, i a partir d’eixe moment, previst per a principis del mes de juliol, no es podrà estacionar en els carrers Vadell i Gebalcobra, autoritzant l’accés de vehicles a velocitat reduïda als sols efectes d’entrar o eixir a les cotxeres habilitades que disposen de gual permanent.