L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 11 de juny del 2020

El Centre Excursionista inicia les activitats amb grups reduïts i preveu la normalitat amb la Fase 3


El Centre Excursionista de Tavernes (CETV) ha iniciat les activitats després d’haver passat Tavernes a la fase 2 de la desescalada,  i encara que amb restriccions quan a participants, es practiquen les activitats esportives de la marxa nòrdica, escalada i senderisme, dutes a cap en dues muntanyes emblemàtiques del terme com són la Muntanya de les Creus i la de l’Ombria.

Les activitats actuals es realitzen en grups de 10 persones i el CETV ha indicat que no volen augmentar el nombre d’assistents en les mateixes.  La previsió de l’entitat és començar una represa normal de les activitats, amb més participants,  a partir del moment que passem a la desescalada Fase 3, cosa que podria ocórrer el pròxim dilluns.

Per altra banda, la Secció Cultural del CETV ha suspès la tradicional excursió cultural anual que de fa anys efectua l’entitat a llocs espanyols o europeus amb marcat caràcter cultural i històric. Enguany, seguint les rutes franceses iniciada l’any passat amb la zona de Provença i els càtars, s’havia programat per al mes d’agost un viatge a la Normandia i la Bretanya francesa, que s’ha hagut d’anul·lar per la Covid-19. L’entitat manté la programació, però ja serà per a l’estiu del 2021.

Remés