L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dijous, 11 de juny del 2020

Diputació millorarà el tram del Camí Reial entre les rotondes de Tavernes i Xeraco

L’àrea de carreteres de Diputació millorara el tram entre les rotondes de la platges de Tavernes i Xeraco, amb una nova pavimentació, millora i senyalització de la via, encara que no perdrà, per ara, la seua consideració de via pecuària però podran circular tots els vehicles sense excepció a 30 km/hora màxim.

L’alcalde de Tavernes, Sergi González, va donar ahir al Consell Agrari Local una complida informació del projecte que vol desenvolupar Carreteres de Diputació, i que segons la informació que ens ha estat facilitada per assistents, podria executar-se encara enguany.

Tram a Tavernes

Les gestions dutes a cap pel govern de Compromís amb Diputació des de fa mesos van donant el seu fruit i el projecte de millora, en paraules de l’alcalde al Consell Agrari, compren l’asfaltat d’aquest tram del Camí Reial, la millora i neteja de la séquia que discorre al seu costat, amb la reparació de les eixides d’aigua per evitar inundacions, la reparació i millora amb noves baranes del pont sobre el canal del riu Vaca i una nova senyalització de tot el tram.

Com a novetat important està que podran circular tot tipus de vehicles però amb limitació de velocitat a 30 km/hora mentre es mantinga la consideració de via pecuària, una qualificació de la via que Diputació ja estudia canviar. L'autorització de pas a tots els vehicles evitarà problemes i multes a vehicles particulars no agrícoles.

El tram a Xeraco

La idea de Diputació, segons va explicar l’alcalde Sergi González, és desafectar aquest tram del Camí Reial i que passe a tindre la consideració de carretera,  amb la qual cosa es podrà circular amb total normalitat per tota la Natzaret-Oliva, que esdevindrà una gran carretera turística en córrer al costat de la costa. Per això caldrà buscar una alternativa, i convertir en via pecuària alguns dels camins locals de Tavernes i Xeraco, cosa en la que ja treballa Diputació.