L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

divendres, 26 de juny del 2020

Els alumnes del taller de forestal "Et Formem" actuen en la millora dels ullals


Els alumnes de l’especialitat de forestal del Taller "Et Formem" de Tavernes  han continuat aquestes darreres setmanes amb les tasques als ullals "Gran" i "de les Penyetes" amb l'objectiu de deixar en les millor condicions aquesta paratge natural singular.


Els treballs efectuats pels alumnes han consistit majorment amb la neteja neteja, la millora de la massa vegetal i el seu manteniment, amb intervencions que han servit per desbrossar el paratge de males herbes, arreplegar restes de vegetació, tallar els arbres sec, sense oblidar l'aspecte formatiu que també té el taller i que s'ha plasmat amb la mesura de les incidències que les plagues tenen amb els vegetals de la zona, el reg de plantes i el despedregar d'algunes zones.


També s'ha dut a cap un treball de preparació de reg de degoteig, així com la desinfecció de les zones comunes que solen emprar els visitants.

Recordem que aquests paratge d'ullals, inclosos en el catàleg de les Zones Humides de la Safor, i per tant són zona protegida, forment part de la "Ruta dels Sentits", un sender mediambiental que enguany ha tornat a obtenir la distinció de Sender Blau, pels seus valors mediambientals.