L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 24 de juny del 2020

Cap contagiat per la Covid-19 a Tavernes els darrers 15 dies



Tavernes no ha tingut cap infecció per coronavirus en les dues últimes setmanes, segons les dades actualitzades oferides per la Conselleria de Sanitat de la Generalitat. Les dades que l'històric ofereix de Tavernes al llarg de la pandèmia són de períodes passats.

La Generalitat ha actualitzat les dades dels municipis valencians en el seu web oficial i on es pot comprovar que només en 49 de les 542 localitats valencianes s'han detectat casos positius per Covid-19. En el cas de la Safor-Valldigna, solament apareix Gandia amb 1 sol cas en els últims 15 dies.

Ni en Tavernes ni en cap localitat de la nostra comarca s'ha registrat defunció per coronavirus, encara que aquest fet no és motiu per a oblidar que convivim amb el virus i per tant fem una crida a la responsabilitat de tots.



Oferim també les dades referides als diferents dep
artaments sanitaris. A destacar que a la Safor-Valldigna seguim amb el mateix nombre de defuncions de fa diverses setmanes, quan deixem de publicar les taules al no ser la informació diària.