L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 22 de juny del 2020

22 de juny- 1de juliol: Fase final de les obres del vial perimetral

Avui és dilluns, dia 22 de juny,  i acabem d’entrar a l’estiu. Falten 9 dies per iniciar el mes de juliol, quan segons les previsions ha d’estar acabat el vial perimetral i ser completament operatiu. I els treballs estan molt avançats i tot fa suposar que serà així.


Aquesta setmana els treballs executats ja permeten observar el conjunt del vial. Hi ha una gran part de la vorera completament acabada i s’han iniciat els treballs d’instal·lació dels fanals que enllumenaran la vida per la nit, alguns del quals ja es veuen plantats en el seu emplaçament.

També es pot observar com s’ha iniciat el formigonat de les zones annexes al vial que serviran com a aparcament de vehicles. La zona de circulació de vehicles està completament delimitada i ja està pràcticament acabada a falta només de l’asfaltat final.

Queda per tant una setmana per aturar les obres, perquè els termes del contracte són no efectuar cap treballar els mesos d’estiu per no molestar els estiuejants. I s’ha fet un bon treball perquè s’han recuperat els mesos en que per la DANA i el confinament no es va treballar.


Si tot s’esdevé com està planificat, després dels mesos de paralització a l'estiu les obres es reiniciaran, però segurament ja serà amb la nova fase de la reurbanització del carrer Blasco Ibáñez.

Les fotografies parlen de la situació actual. Estan preses el passat dissabte, dia en què tampoc es van deturar els treballs. Són un bon testimoni del treball i de l’obra ben feta.