L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 15 de juny del 2020

Els alumnes del taller "Et Formem" actuen al Calvari

Els 25 alumnes i professorat de les especialitats de forestal i jardineria del Taller "Et Formem" han tornat a l’activitat passat el temps de confinament i el treball s’ha reprès amb activitats de millora i manteniment dels espais verds de Tavernes i del terme municipal, amb actuacions al Calvari.


En el Calvari l'alumnat ha realitzat treballs de neteja, manteniment i condicionament del Calvari, del qual s’han retirat les deixalles, agranat les fulles caigudes, eliminat la vegetació adventícia de les zones de pas i han arreplegat les branques seques.

Els treballs dels alumnes es fan amb les corresponents mesures de protecció (mascareta, pantalla, guants, gel,…) i s’està seguint un protocol de mesures higièniques i de seguretat, es guarda la distància de seguretat, es netegen els ferraments amb un producte higienitzant específic i es desinfecten les zones d’actuació amb una dissolució de lleixiu al 20%.

El govern de Compromís de l'Ajuntament de Tavernes va aconseguir una subvenció de la Generalitat, dins del programa de "Foment de l'ocupació" per valor de  464.109 euros als quals cal sumar 25.000 euros com a aportació municipal per a desenvolupar aquest programa que millora els espais verds i el paisatge de molts llocs de Tavernes i el terme municipal.