L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 26 de juny del 2020

L'Ajuntament penja cartells amb missatges positius davant la celebració diumenge del Dia Internacional de l'Orgull LGTBI


La façana de l'Ajuntament de Tavernes llueix així des d'avui, amb un muntatge de cartells de colors, una clara simbologia del col·lectiu LGTBI, on hi ha escrites dins de cada cartell un lema: estima, respecte, llibertat, tolerància, diversitat i igualtat, tots valors en positiu i que volen trencar la discriminació encara existent en alguns sectors socials contra les persones que integren el col·lectiu.

El muntatge vol transmetre al col·lectiu el suport del consistori valler i de Tavernes amb motiu de la celebració el pròxim diumenge, dia 20, del Dia Internacional de l'Orgull LGTBI. Ha estat una forma original d'obviar la col·locació de banderes, un fet que ha estat prohibit per sentència del TS. A ambdós costats de la porta principal llueixen dos bancs, un pintant amb els colors de l'Arc Iris i l'altre amb el morat del moviment feminista.

La idea del nou govern valler ha estat penjar aquests cartells muntats en forma i semblança a una garlanda festiva, que també ens recorda el recolzament de tots els partits a la jornada de diumenge, tal com va quedar aprovat en una moció el passat plenari. La façana de l'Ajuntament, en fer-se de nit, estarà il·luminada amb els colors de l'Arc Iris.

. 🌈 Estima a qui vulgues
❤️. Viu en Llibertat la teua sexualitat
🧡. Pràctica la Tolerància
💛 Respecta la Diversitat
💚💙. Exigeix una Igualtat Real
💜. Perquè hi ha moltes formes de sentir i viure, fes-ho amb orgull.

Tots els dies són 28 de Juny.