L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 23 de juny del 2020

El Mercat del Dijous torna al seu lloc habitual


El pròxim dijous el mercat tradicional torna al seu emplaçament habitual del passeig del País Valencià i voltants del Mercat Municipal.

L'experiència d'aquestes setmanes obligades per la Covid-19 sembla ser han resultat positives, almenys són les opinions majoritàries que hem escoltat, tot i algunes deficiències en l'emplaçament triat i que no es podien solucionar en uns dies, com per exemple disposar d'espais amb bona ombra.

Un tema que caldrà plantejar-se en algun moment: tenim una gran via, l'Avinguda de les Corts Valencians, plantada de punta a punta per palmeres que no donen ombra. ¿S'haurà de pensar en canviar l'arbratge i buscar-ne altres de creixement ràpid i que donen bona ombra, per tal de convertir aquella via en un magnífic bulevar? Moltes activitats s'hi podrien realitzar.

Espai hi ha i, més si en un futur el projecte del muret que ha de tancar les eixides de mare del Vaca, converteix tota la zona en un passeig públic, que a més gaudiria de la pròximitst del Parc del Vents, de la zona de jocs infantils i en un futur de la piscina coberta.

Són comentaris, idees que diu la gent i que arrepleguem.