L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.590
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:1.590

dilluns, 8 de juny del 2020

No és més net qui més neteja, sinó qui no embruta: hi ha solució?

Primer cap de setmana on s'ha vist més afluència de gent a la platja i primer episodi d'irresponsabilitat i de falta de civisme. Queda clar que no són tots, ni de lluny,  però  les males pràctiques d'alguns ens afecten a tot i perjudiquen el bon estat i la bona vista del llac de la Goleta.



Tal com vam publicar, el llac de la Goleta presentava dissabte un bon estat de neteja, aigües netes i transparents i sense pràcticament residus en les vores del llac.


Avui dilluns, i després d'un cap de setmana, el panorama ja ha canviat: plàstics - majorment de bosses de menjars dins del llac, alguna botella de plàstic i fins i tot, pots de begudes tirades arreu. Fins i tot una xancla de platja! I tenen les paperers a uns metres.



La falta de cura i la despreocupació d'alguns arriba a l'extrem, com podeu vore en les fotografies, d'abocar quilos i quilos de pa, suposadament ja sec, en dos llocs distints del llac, tot i que tots sabem, de la prohibició de donar menjar a les oques i ànecs.  Incomprensible.

Per molt que es destinen esforços a la neteja, si la ciutadania no hi col·labora.... no hi haurà solució!