L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 15 de juny del 2020

L'Ajuntament organitza "l'Escoleta de Conciliació en Temps de Covid-19" per a xiquets de 3 a 12 anys


L’Ajuntament de Tavernes, mitjançant les regidories de Serveis Socials i Joventut, ha programat una escoleta de conciliació en temps de Covid-19 per a facilitar la conciliació familiar , adaptada a la nova normalitat i seguint les mesures recomanades per les autoritats sanitàries.

Una escoleta per a xiquets i xiquetes de 3 a 12 anys (que hagen cursat primer d'Infantil i/o acabat 6é de Primària) que serà diferent però segura, on els xiquets i les xiquetes gaudiran d’activitats en què l’entreteniment i la diversió estaran garantits.

La regidora responsable de l’escoleta, Noèlia Alberola, ha procurat posar a disposició de les famílies un recurs que facilite la conciliació en aquest temps tan difícil i, alhora, que els xiquets puguen gaudir de forma segura del temps d’esplai.

Aquesta escoleta de conciliació tindrà lloc en dos col·legis de la nostra localitat: CEIP Alfàndec i CEIP Divina Aurora. El repartiment entre els dos centres, atesa la limitació de places per a garantir la seguretat sanitària, es farà segons proximitat del domicili. Les preinscripcions seran telemàtiques els dies 16, 17 i 18 i presencial el dia 19, de 9 a 14 hores agafant cita al telèfon 617 38 91 71. Per a més informació s’atendrà el dia 19 en el següent telèfon 617 38 91 71 (línia operativa a partir del dia 15).

 El llistat d'admesos estarà disponible dijous, dia 25 de juny, al Braç Treballador.

 Preinscripció i més informació a la Carpeta Ciutadana de l'Ajuntament

 Enguany no està prevista l’opció de menjador ni l'ús de la piscina.